Skip to main content
800.203.6755
Request Info

COVID-19 Resources & Updates Learn More

CANVAS LMS

MER TID TILL UNDERVISNING, LÄRANDE OCH ELEVERNAS UTVECKLING

VAD ÄR ETT LMS?

LMS är förkortningen för Learning Management System. Det är ett sätt att förenkla undervisning och lärande genom att koppla samman alla digitala verktyg som lärare använder, på en och samma lättillgängliga plats. Du kan säkert föreställa dig (eller ännu värre, som du redan har märkt) att alla plattformar inte gör undervisningen och lärandet enklare. Det är därför en enkel fråga - "Är det lätt att använda?" - skiljer den bästa LMS-plattformen från resten. Canvas gör den frågan lätt att svara på.

Mer Info

VAD ÄR CANVAS?

Canvas LMS har skapats för en modern tid. Den är lätt att använda. Engagerande. Pålitlig (99,9 % upptid). Öppen. Kollaborativ. Mobil. Framför allt så används den, så att lärare kan spara tid och elever uppnå sin potential. Med ett intuitivt gränssnitt och funktioner som utformats till att spara tid, ökar användningen av Canvas snabbare och i större utsträckning än något annat LMS.

Mer Info

Canvas Video

När användning av video blir som en dröm

Om du gillar lärande med video kommer du älska Arc. Arc är nästa generations videoplattform för lärande, som förvandlar enkelriktad, passiv video till en aktiv och produktiv diskussion. Eleverna lär sig av varandra och med lärarens återkoppling. Det bästa är att Arc integreras sömlöst med Canvas och effektiviserar hanteringen av skolans videomaterial.

Canvas hjälper oss med ett flexibelt, mätbart och kollaborativt lärande. Canvas anpassas och skalas och kommer stödja oss i vår utveckling.

KRISTY LUNDSTRÖM

Skolchef vid Stiftelsen Viktor Rydbergs skolor

LÄS DENNA CASE STUDY

CANVAS HANDLAR OM LÄRANDE. DU KAN KAN TESTA CANVAS GRATIS. FYLL I DETTA FORMULÄR FÖR MER INFORMATION.