Skip to main content
800.203.6755
Request Info

COVID-19 Resources & Updates Learn More

CANVAS LMS

MER TID TIL UNDERVISNING, LÆRING OG DEN ENKELTE ELEV

HVA BØR EN
LÆRINGSPLATTFORM VÆRE?

Som du sikkert vet og gjerne har opplevd, gjør ikke alle læringsplattformer undervisning og læring enklere. En moderne læringsplattform skal nemlig gjøre mer enn å holde styr på innleveringsfrister og filer. Den hjelper elevene med på nå målene sine. Når man tar i bruk læringsteknologi, introduseres man for til et rikere læringsmiljø. Et læringsmiljø som gir læreren mulighet til å fleksibelt tilpasse undervisningsopplegg og der elevene er aktive i egen læring. Dette må en læringsplattform støtte. Undervisning og læring kan skje når som helst og hvor som helst, og må tilpasses ulike behov. En moderne læringsplattform støtter læreren i sin pedagogiske hverdag og gir elevene mulighet til å delta, kommunisere, løse problemer og forbedre seg i fagene ut fra der de er.

Lær mer

HVA ER CANVAS?

Læringsplattformen Canvas er bygget for vårt århundre. Den er enkel å bruke. Engasjerende. Pålitelig (99,9 % oppetid). Åpen. Samarbeidsbasert. Mobil. Og viktigst: Den blir brukt, slik at lærerne får mer tid til undervisning, læring og den enkelte elev. Med et intuitivt grensesnitt og funksjoner som er designet for å spare tid og krefter, tas Canvas i bruk raskere og mer bredt enn noen annen læringsplattform.

Lær mer

Canvas Video

Slik du alltid har drømt om å bruke video på skolen

Dersom du liker å bruke video i undervisningen, vil du elske Arc. Arc er en nettbasert videoplattform som tar vare på alle videoene dine og snur passiv konsum av film til aktiv læring. Elever kan lære fra hverandre og fra lærerens tilbakemeldinger med egne forklaringer på et problem. De kan ta vare på og vise frem noe de har lært om på for eksempel ekskursjon eller uteskole. Læreren kan lage egne korte snutter og undervisningsvideoer uten bruk av andre verktøy og få innblikk i hvordan forkunnskapene til elevene er. Og det beste er at Arc integrerer sømløst med Canvas slik at man får ett sted for undervisning og læring.

Canvas er annerledes—det er åpent og skalerbart, og vokser etter hvert som vi vokser. Det stod umiddelbart fram som et overbevisende alternativ til den mindre fleksible løsningen vi hadde vært vant til.

Endre Helsem

Rektor ved Akademiet Drammen

Les kundehistorien fra Akademiet

CANVAS HANDLER OM LÆRING. DU KAN PRØVE CANVAS HELT GRATIS. SEND INN DETTE SKJEMAET FOR Å LÆRE MER.